POSSIBLE-600x339

Защо сме различни

 • Интелигентен екип
 • Проверена база данни
 • Топла връзка с бизнеса в България
 • Редовни отчети
 • Прецизност към детайла
 • 100% клиентска удовлетвореност

Rent a Team е проект на Голдън Медия ООД, който дава възможност на бизнесите да разполагат с действащ търговски екип, без да се налага да харчат пари и време по изграждането на собствен.

Това означава, че вашият бизнес може да наеме професионално обучен екип, който да продава продукта ви на най-голямата база от фирми в България. За разлика от обикновените колцентрове, Rent a Team ще прозвънява клиентите непрекъснато и активно ще работи в полза на вашия бизнес. Също така, Rent a Team осъществява и маркетингови проучвания на пазара, за да оптимизира предлагането на продукта ви.

Може да използвате услугите на Rent a Team за период, определен от вас: както за по-дълго време, така и само за промоционални кампании. Rent a Team е изключително гъвкав и се съобразява изцяло с вашите нужди.

Аутсорсвайки продажбения процес, вие спестявате време и пари, което ви позволява да се фокусирате върху основните задачи!

Предоставяме класифицирана бизнес информация – вие избирате на коя бизнес категория да се фокусираме.

Телефонен скрипт – ние изготвяме и оформяме скрипта, по който ще се движи всяко едно обаждане към вашите потенциални клиенти. След вашето одобрение и корекции, скриптът започва да се използва от търговците на Rent a Team, които реално започват да продават за вас.

Отчети и статистика за проведените обаждания – в края на кампанията и/или на договорени отчетни периоди, вие получавате подробна информация за всяко едно обаждане. Това включва име и контакти на бизнеса, с който сме говорили, както и резултат от самото обаждане („продажба”, „изпращане на допълнителна информация” и др).

Изпращане на имейл кампании – може да бъде част от процеса на продаване по телефона, увеличавайки значително шансовете за успешна продажба. Имейл кампанията позволява да се изпрати информация за вашия продукт или услуга на потенциалните ви клиенти, което позволява по-лесно да се затвори продажбата по телефона.

База данни

Използвайте най-голямата, пълна и достоверна база данни с фирми в България.

Професионалисти

Наемете нашите професионални търговци, които да продават за вас!

Удовлетвореност

Убедете се сами! 100% положителни отзиви от нашите клиенти.

Отчет

Получавате пълен и редовен отчет на дейността на екипа, който работи за вас!

База данни

Използвайте най-голямата, пълна и достоверна база данни с фирми в България.

Професионалисти

Наемете нашите професионални търговци, които да продават за вас!

Удовлетвореност

Убедете се сами! 100% положителни отзиви от нашите клиенти.

Отчет

Получавате пълен и редовен отчет на дейността на екипа, който работи за вас!

Горди сме да работим с:

Fibank
Sodexo
Diners Club
Eurobet
Sogelife
pCloud

Клиентите за нас:

 • Преди време решихме да използваме външни търговци, които да ни подкрепят в предлагането на нашата услуга на българския пазар. В началото бяхме леко резервирани, защото разработваме клауд услуги, които изискват много високо ниво на експертност и познаване на продукта в дълбочина. В действителност, резултатите бяха толкова добри, че вече осми месец работим с Rent a Team.

  Георги Абаджиев, Търговски директор

  pCloud
 • „Поверихме на Rent a Team една от важните ни кампании. Резултатите надхвърлиха всички наши очаквания. Rent a Team е интелигентното решение и смятаме да се възползваме отново”

  Марин Илиев, Търговски Директор

  Sodexo
 • “Използвахме Rent a Team, за да генерира качествена информация за потенциални клиенти и бяхме много впечатлени от резултатите. Задачата на екипа беше да организира срещи за нашите експерти, като представи услугата ни по професионален начин, така че да отсее заинтересованите фирми. Изработихме заедно телефонен скрипт, с който да работят консултаните, след което получавахме редовни доклади за дейността им.  Резултатите надминаха очакванията ни, особено по отношение на качеството.
  Препоръчвам услугите на Rent a Team на всички фирми, които искат да аутсорсват продажбите си. ”

  Бойко Димитрачков, Управител

  Фреа Акспо
 • Rent a Team показа едно много високо ниво на качество на обслужване. Благодарим на целия екип от търговци, за съдействието, професионализма и успешната съвместна работа.

  Виктория Игбаубоа, Tърговски директор

   

  Евробет ООД
 • “В каря на 2014 наехме Rent a Team за един месец, със задачата да продават реклама в печатните и онлайн издания на ’24 часа’, ‘168 часа и ‘България днес’. Резултатите бяха повече от добри и сключихме дългосрочен договор с компанията за продажба на нашите рекламни продукти. Впечатлен съм от професионализма на екипа, започвайки с чудесните скриптове, който разработиха и свършвайки с продажбените резултати.

  Ако имате нужда от високо квалифициран търговски екип, но нямате възможност да сформирате свой, скъпо струващ екип, ви препоръчвам да се възползвате от услугите на Rent a Team. ”

  Иван Михалев, Търговски директор

  Вестникарска Група България