Интелигентният екип

Знаете ли защо са доволни нашите клиенти? Защото, за разлика от другите колцентрове, ние инвестираме сериозно в нивото и обучението на нашите търговци. Ние никога не поверяваме продажбите на нашите клиенти в неопитните ръце на оператори, които ‘рецитират’ скрипта си. Нашите търговци са високо интелигентни хора със задължително висше образование – често филолози и журналисти – които усвояват в детайли продукта или услугата, а след това убедително ги предлагат по възможно най-добрия начин, според нуждите и целите на клиента.

Нашият опит

Години
Проекта
Търговеца
Какво казват клиентите за нас
Postbank
Sogelife
GoldenPages
Diners Club
Eurobet
pCloud
Sodexo
Fibank
Net Info
Медиите за нас

24-chasa-logo

Някои от нашите клиенти

Преди време решихме да използваме външни търговци, които да ни подкрепят в предлагането на нашата услуга на българския пазар. В началото бяхме леко резервирани, защото разработваме клауд услуги, които изискват много високо ниво на експертност и познаване на продукта в дълбочина. В действителност, резултатите бяха толкова добри, че вече осми месец работим с Rent a Team.

Георги Абаджиев, Търговски директор

pCloud

Rent a Team показа едно много високо ниво на качество на обслужване. Благодарим на целия екип от търговци, за съдействието, професионализма и успешната съвместна работа.

Виктория Игбаубоа, Tърговски директор

 

Евробет ООД

“В каря на 2014 наехме Rent a Team за един месец, със задачата да продават реклама в печатните и онлайн издания на ’24 часа’, ‘168 часа и ‘България днес’. Резултатите бяха повече от добри и сключихме дългосрочен договор с компанията за продажба на нашите рекламни продукти. Впечатлен съм от професионализма на екипа, започвайки с чудесните скриптове, който разработиха и свършвайки с продажбените резултати.

Ако имате нужда от високо квалифициран търговски екип, но нямате възможност да сформирате свой, скъпо струващ екип, ви препоръчвам да се възползвате от услугите на Rent a Team. ”

Иван Михалев, Търговски директор

Вестникарска Група България

“Използвахме Rent a Team, за да генерира качествена информация за потенциални клиенти и бяхме много впечатлени от резултатите. Задачата на екипа беше да организира срещи за нашите експерти, като представи услугата ни по професионален начин, така че да отсее заинтересованите фирми. Изработихме заедно телефонен скрипт, с който да работят консултаните, след което получавахме редовни доклади за дейността им.  Резултатите надминаха очакванията ни, особено по отношение на качеството.
Препоръчвам услугите на Rent a Team на всички фирми, които искат да аутсорсват продажбите си. ”

Бойко Димитрачков, Управител

Фреа Акспо

„Поверихме на Rent a Team една от важните ни кампании. Резултатите надхвърлиха всички наши очаквания. Rent a Team е интелигентното решение и смятаме да се възползваме отново”

Марин Илиев, Търговски Директор

Sodexo